Hocam hacı başvurusu gibi oldu benim 5. Senem sanırım
Ahahah hocam siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün,benim daha 2 olacak 🤣
Umarım istediğiniz gibi olur hocam
İnşallah hocam Allah herkesin gönlüne göre versin
Bilgilendirme için teşekkürler hocam

harika oldu bu
Rica ederim hocam.
12. sene üst üste başvuru yaptıktan sonra (3 sene önce kazandım)
greencard kazanma şansınızı arttıracagınız e-book satışım yayında!
Ahaha almak isteriz hocam 🤣🤣 şaka maka orada mısınız artık? Süreçlerle ilgili detay paylaşır mısınız? Bilgilenelim
Başvuru yerini göremedim hocam sadece başvuru kontrol ekranı çıkıyor
Hocam konuyu bir daha okuyup başvuru tarihi ile bugünü kıyaslar mısınız?
9. Ayımı doldurdum Almanyada. Türkiyeyi özlesemde iyiki taşındım diyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin abd için bol şanslar herkese 😊
Amin hocam inşallah. Buarada özel değilse Almanyaya nasıl gittiniz paylaşır mısınız bizimle?
Peki 2.000 dolar yerine sadece 150 TL mi? 😄😄
Fjjfjfjfjfjfjdujdjfksd
5 kere başvurdum çıkmadı. Şuan Kanada'ya geldim geçen sene başvurmadım. Artık yeter çok baydı çok şanslı olmak gerek bence başvurun ama bel bağlamayın.
Kanadaya nasıl gittiniz hocam
hemen simdi siparis verirseniz 149.99 tl
Süper fırsat ALIYORUM...
Geçen seneki fotoğraf oluyor mu sıkıldım her sene foto çektirmekten
Valla ben aynı fotoğrafı koymayı planlıyorum.
Gitmesi gerekenler yayıldıkça yayılırken insanların kaçarcasına medeniyete, bilime ve refaha koşması ülkem adına üzücü.
Maalesef hocam ama ekonomik şartlar ve işçi değersizliği buna mecbur bırakıyor. Şuanda global büyük bir firmada çalışıyorum, ama Türkiyede olunca onların verdiği rakam asgari ücretin bir tık üstü yani yabancılar bile sömürmeye geliyor bizi.
Greencard basvurum ilk seferde çıktı. Ama işi gucu bırakıp gidemedik. Deprem oldu. Kanada evi agir hasar olarak belgeleyebilen herkese direkt oturum verdi. Basvurduk. 22 gunde onay geldi. Gene gitmedik. Bekarken gitmek kolaydır. Ama.hem ben hem eşim calisiyoruz. Ikimiz de memuruz. Ben ogretmenim. Esim tarim kredi kooperatifi sube müdürü. Çeviri burosu, dershane var. Bunca iş bırakılıp mechule gitmek mantıklı gelmedi. Ancak burda düzeni olmayan için Avrupa degil, ama Amerika caziptir. Amerika da para kazanmak DİL BİLEN İÇİN çok kolaydir.
Çok geçmiş olsun hocam. Hakkınızda hayırlısı olsun hocam.