beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
şimdi şöyle söyleyeyim x aracı sanayiye götürürsünüz 500 tane parça değiştirir ama arıza gitmez. işini hakkı ile yapan ustamız çok az.
servise götürürsünüz arıza çözülür ve sizi gönderirler. 499 parça kar edersiniz.
ek olarak servisi ayrıcalığına bi örnek vereyim.
1 yıldır toyota kullanıyorum ankaraya bakıma şehir dışından geliyorum.
aracı bırakıyorum toplantı salonları ikramlıklar çay kahve sınırsız içecekler bekleme salonlarından yararlanıyorum
beklerken sıkılıyorum 3-5 araç sürücüleri var istediğim avm ye bırakıp işim bitince alıyorlar.
öğlen yemeği var ki aperatiflerden zaten acıkmıyorsunuz
şehir dışından gelenler için ücretsiz konaklama otel var
kişisel iş ihtiyaç ne varsa çözüyorlar.
yıllık 1000 lira gibi komik bir rakama 2024 yılında 1 yıl servis garantisi satın alıyorsunuz
aracın örnek veriyorum lsatik basınç sensörü gibi komik bir parçası arızalanıyor değişim için şehir dışından ekip geliyor.
bu garantiyi aldım aküyü değiştirmemiştim bir kaç ay sonra akü bitmiş arkadaşın evinde araçla kapıda kaldım.
gece aradım sabaha çekici yönlendirdiler araç en yakın il kayseriye servise çekildi
tüm bakım ve kontrolleri yapıldım akşama aracım hazır edildi.
sadece akü parası ödedim. ve dönüşt yakıt parası.
toyota çekici stabil kontroller benim gidiş biletim gibi ödemeleri almadı.
servis anım çoktur anlatacak onlarda şey çıkar .
servis iyidir =)
Anlattıklarınızın hepsini biliyorum, hepsi çok güzel insanın duygularını okşayan şeyler. Peki bu hizmetin parasını sizden zaten ince ince çıkartmıyor mu? Benim bugün 250 liraya 2 yıl garantili sattığım stabilizer serviste 3924 lira satılıyor. Ve bu parçanın içinde sizin çayınız, kahveniz, çekici hizmetiniz var. Bunları zaten peşinen ödemiş oluyorsunuz. Artıları var mıdır? Mutlaka vardır ama bu artıların çoğunun parasını sizden zaten çook önceden almış oluyorlar. Yanlışım varsa düzeltin.