ESWORK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tam tütüncülük yer hocam
love06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel değilse hangi şehirde açtınız hocam
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cozum REKLAMda.
Dukkanin onunden gecenden is beklersen isin zor
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba yüz yüze ticaretimiz oldu aslında mobil teknik servis + kurumsal firmalar ile anlaşma yaparak çalışılabilir yeriniz merkezi konumda ve birçok iş merkezleri var birazda reklama ihtiyacınız var
G4G adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok doğru söylüyo bence tütüncüye çevirin
Burak_co adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ek olarak yapılabilecek aklıma gelenleri yazıyorum :
  • okulun yazıcı toner işlerini alabilirsin.
  • yurt öğrencileri için klavye mouse wifi alıcı bulundur ucuzluk
  • asıl parayı format ve temizlik bakımdan kazanabilirsin. yurda el ilanı bırakabilirsin
  • bi gaming kasa sistemi hazırla, 50x70 afiş hazırla cama asarsın.
  • çevrede ekstra dükkan varsa onlara da bu pc bakım ve yazıcı toner işi için ilan bırakabilirsin.
  • 2 okul var demişsin, onların yaş grubuna göre değişik bi elektronik ürün konulabilir dükkana??? lise ise bluetooth hoparlör gibi mesele
umarım işlerin yoluna girer, hayırlı kazançlar.
ayesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Direnme gücünüz varsa kapatmayın. Tatilinizi pazardan cumartesiye çekin, eğer ek bir ürün satabiliyorsanız cumartesi günleri pazar için gelen kalabalığı değerlendirin. Cumartesileride ek bir ürün satışına başlayın.

İşler zamanla oturur, müşterinin ayağı zamanla alışır. Çevrede başka fotokopi çeken yer yoksa (kırtasiye tarzı) zamanla fotokopi müşterisi çoğalacaktır. O müşteriye hitap edecek ufak kırtasiye ürünleri de ekleyebilirsiniz.

Cumartesi günü kurulan pazarı bir şekilde değerlendirmenizi öneririm.
Vigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 3 gün dükkanın önünde ücretsiz paket çerez dağıtın öğrencilere yerinizi belli edersiniz
biraz daha anlaşolabilir olması için resim ekliyim dedim dükkan değiştirmeye kalksam yine matbası tabelası zaten 15-20Bin Tuttu Dükkanın İlk Halide berbat durumdaydı bi 20Binde öyle harcadım herhalde