cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok haklısın İnsan bilmediği konuda dikkatli konuşmalı

Göz atarım Sonra incelenecek dosyama koyarım ( En iyi ihtimal çok acil durumda aranır )Mesela bana senin CV in gelse (Düz kağıt olarak)

Temel sebepler :
Üniversitelerin çok bilinir olmaması ( Sanılanın aksinde Bilindik Üniversiteler Network demektir daha fazla bilgili elemana ulaşabilir, Daha yüksek konumda Tanıdık Vs. demektir )
3 Üniversite bitirmek : İnsanlar olayınızı bilmez sadece "Vayy baba parası yemek yada askere gitmemek için Üni. Okumuş. der.
Vs. Daha çok var ama gereksiz burada.

Senin Cv nin karşısında İlkokul mezunu bir eleman sadece "Buyurun github adresim ,Projelerim" dese direk böyle yapmayan herkesin önüne geçer.

Sebebi basit Anlatmıyor ,iddia etmiyor İspatlıyor Seviyesi belli.

Sosyal medyanın gazına gelemeyin Üni.de Prof. lar yalan söyledi Karabük mezunu İTÜ ,ODDTÜ mezunu ile aynı kefede değil. Sen çok daha iyi olabilirsin ama Diploma ile ispatlayamazsın Bunun için projelerini göstermen ne yaptığını ispatlaman gerek.

Ben sonuçta ömrü bilgisayar sektöründe geçmiş, Masanın üç tarafında bulunmuş (İşçi Patron Danışman ) olan biriyim yani Konu hakkında iş arayan biri kadar bilgim olmaz ama bilgim bu kadar idare edin.
Yorumların hepsini okudum da boşverin uğraşmaya değmez, tartışmaya hiç gerek yok. 3 tanesi ile görüşmüş zaten, 30 tanesi ile de görüşür. Tam tahmin ettiğim kafa, armut piş ağzıma düş. Önce bir emek vereyim sektörde pişeyim derdi yok, küçük işletmeleri küçümser. Havelsan, Aselsan kuyruğa girmiş arkadaşı bekliyor hiç acele etmesin bence biraz daha yıllanırsa apple, tesla, amazon şirketleri arkadaşı kapmak için kuyruğa dahil olabilir Bol şans.