Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
19 yıldır belirsiz aralıklarla açılan en saçma konuların başında gelir.

Ülkede ekonomik kriz olur ticaretleri azalan kişiler R10 bitti diye konu açarlar

Döviz yükselir, faiz yükselir insanlar nakit parasını ticarette kullanmaktan korkar satışları düşer R10 bitti diye konu açarlar. Örneğin 1 yıldır emlak sektörü bitti ev satışları azaldı yok denecek kadar az diyorlar, araç sektörü bitti araba satılmıyor diyorlar. Bunlar R10’dan dolayı mı?

Ben 20 yıldır bu sektörün içindeyim! yaz ayları dijital sektörlerin %60 ve üzeri ticaret olarak aktifliğin azaldığı zaman dilimleridir. Herkes tatilde olduğu için satışlar düşer her yaz sezonu R10 gidiyor, bitiyor diye konu açarlar.

Algılayamadıkları konu ise şu;

R10 19+ yıldır aynı yerinde tam aksine her gün, her ay daha fazla büyüyor. Açılan konular anlamsız çünkü İstatistikler benim ve moderatörlerin karşısında. Eğer farklı bir durum sezmiş olursak o an müdahale edebilecek maddi güce ve tecrübeye sahibiz. Sürekli ileri gidiyoruz, kısacası R10 bitmez. Dünya ve ülke gündemi ile alakalı bazı zamanlar bazı sektörlerin ticaretleri azalıp çoğalabilir. Fakat eskiden internet ilk çıktığı dönemler herkes öğrenme ve öğretme merakı içindeydi ve bilgi edinen bunları diğer insanlarla paylaşıp alkış alma peşindeydi. Günümüzde ise bu durumu Para kazanma hırsı ele geçirmiş durumda. Paylaşım bitti artık. Herkes değişti. Sadece meyve sebze GDO değil insanlarda maalesef fazlasıyla değişti. Kısa yoldan para kazanmak insanaları rahatça utanmadan mağdur eden çok fazla insan türedi.

Artık öncelik paylaşım yapmak değil.
Gençler doğrudan ticaret yaparak para kazanma odaklı ilerlemeyi hedefleyerek kayıt oluyorlar. Bunu açtıkları konulardan görebiliyoruz. R10 beni ve hepimizi aşan bir platform ben gitsem dahi burası kalmaya devam edecek. Dijital sektörde iş yaptığı halde burayı bilmeyen kişiyi buradan yolunun geçmediği birisini görmedim.

Davetiye sistemi değişecek. Üye olmak zorlaşacak, hesap girişleri şifre ve ekstra kod ile daha güvenli olacak login kısmı zorlaşacak. R10 çok büyük bir aile güvenlik için daha fazla önlemler alıyoruz

Bir kaç gün içerisinde bunları devreye alıp duyuruyor oluruz. @FastPHP;
Çoskun hocam paylaşım ve yardım yapınca bile insanlar benden ne koparacak diye düşünür olmuş paraya gerek yok diyorsun r10da böyle insanlar varmı diyorlar o derece para hırsı ticaret hırsı herşeyin önüne geçmiş durumda. r10da sorun yok işler azalır düşer farklı etkenlerden dolayı.