Öncelikle hepinize bol ticaretler dilerim, 1 sene önce açtım konu üzerine kazandım tecrübelerimi size aktarmak isterim . https://www.r10.net/sorum-var/369792...yacim-var.html

10k dolar o zamanın kuru ile güzel para yapıyordu sunucuların ve otomasyon kurulumlarını yaptım, ( parayı bana veren akrabam yaşı 55 cıvarı teknolojiden anlamıyor ) gerekli reklamlar için ads reklamları çıkıldı firmayı ingiltere üzerinden açmayı kabul etmediler bende kendi şahıs üzerime açtım . Bana bağkuru ödeyeceklerini söylediler bende akrabamdır tamam dedim geçtim bu arada 10k doların %80 ‘ ni geri ilettim sunduğu fikir mantıklı gelmişti lazım oldukça gereken parayı iletecekti . Bunlar sonra laf yapmaya başardılar o öyle olmaz böyle olur vs ama konu hakkında hiç bir bilgileri yok ne yazık ki laf olsun diye konuşuyor bende istediklerini yerine getirdi bu süreç tabii bi 3 ay sürdü bağkur ödemesini söyledim toplu öderiz dolar zaten artırıyor dedi aynı şekilde vergide işliyor bi ufak ufak müşteri geliyor bunlar böyle 6 ay beni oyalanırlar tekrar sonra vazgeçtik dediler neden dedim proje mantıklı değilmiş bu işten anlamıyorlarmış bende sövüp engelledim

gün sonu özeti ;

55k Bağkur
20k vergi

Kısacası akraba ile hiç bir iş yapılmaz üstüme ykıkp kaçtılar . Hosting gün sayısı iade geçip kapatım siteyi kimseye mağduriyet Yaratmadım