Düz lise hocam fakat aileye muhtaç olmayayım diye sürekli çalıştım, evet bir mesleğim yok.
Aileye muhtaç olunur mu hiç? Aile birdir. Her zaman yanında olurlar. Bazen insanlar yeteneklerini fark edemiyor. Bunu seninle aynı durumda olduğum için yazıyorum. Bende boşluktayım ama bazen boşlukta olan biride çok güzel tavsiyeler verebilir.
Aradan zaman geçince ki bu zaman gerçekten hızlı akıyor - eğer neredeysek genelde biz o oluyoruz. Özellikle 30-40 yaş arası. Yani mevcut işinden mutlu değilsen kabiliyetli olduğun yerleri araştır.
Kendi yeteneklerini bulmak için " ChatGPT" ile sohbet edebilirsin. Yapay zeka normal bir insandan daha iyi yönlendirebilir. Ama benim yeteneklerimi geliştirmeye ve araştırmaya zamanım yok diyorsanda mevcut olarak gidebileceğin en iyi yerleri araştır.
Buna yurt dışı da dahil.
Fabrika işleri zordur. Memur olmak daha olası. Ama günümüz internet üzerinden işliyor. Saat gibi. Bu yüzden bilgisayar ortamı da ek gelir potansiyeli taşıyabilir. Arkadaşların dediği gibi güvenlik ya da mağaza işleride yapılabilir. Ancak mutlaka internetten yapabileceğin bir ek gelir ya da ticari işlere girmek gerekir. Yeni insanlar tanımalı ve gerektiğinde bu insanları kullanmalısın.
Ben mi ? Ben daha adım atmadım. Ama atacağım günü bekliyorum

Bol şans kardeşim.