6 Eylül'de işlem verdim, burada bu konuyu açmadan, konudan daha önce yani. 1-4 iş günü içerisinde hallolur diyordu, hallolmadı. Ben de kullanıcı adımın alınması için direkt iade taraflı olmak istemedim. Aradan 1 hafta geçti, kesinleşti/olacak vs. dedi. Onay maili geldi biz onayladık değişecek hocam bir kaç saate, bir kaç güne. vs. vs. mail'i gösterin diyorum yok diyor. Neyse uzun lafın kısası, arkadaş alamadı. alamadığı gibi erteleyip erteleyip durdu ama işini teslim edemedi. İade etti, iade ettikten sonraki gün yazdı tekrar. Marka belgesi istedi, hocam kesin olacak vs. dedi. O Günden bu yana da 1 hafta geçti. Yaklaşık 3 hafta boyunca olacak kesin vs. dedi, yapamadı. İadeyi aldıktan sonra da kesin dedi değişecek dedi iadeyi almamdan bu yana da 1 hafta geçti yine alamadı. Halledemedi. Bu benim yaşadığım deneyimdi, şikayet vs. yok ortada. Yaşadığım deneyimi açık şekilde buraya yazıyorum.
Alacağı kullanıcı adı da 3 harfli falan değildi, 6 harfli jenerik olmayan tamamen random bir kelimeydi. Çok kolay alırız vs. vs. demişti. 6 Hane random jenerik olmayanı alamayan birisi 3 harflileri nasıl alabilir şüphem var.