Lisede harçlığım çıksın diye 2 yıl okul varken part time, yazın ise full time çalıştım part time olmasına rağmen iyi para bırakıyordu hem de öğrenciyim hafta içi krallar gibi istediğimi yapabiliyordum ders kitapları alıp üniversiteye gitmemde çalışmamın çok artısı oldu. Eğer ki üniversite okumayı düşünmüyorsan kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum. Meslek edinebileceğin işlere yönelmeni tavsiye ederim.
Bazen başka şehirlerden desteğe gelen müdürler vs oluyor sana köpek muamelesi yapıyorlar en son birini arka odada kıstırıp sürükleyip kafasını yağ ünitesine batıracaktım zor dayanıp ertesi gün işten istifamı verip çıktım. Zaten ben çıktıktan sonra bir çok insan daha dayanamayıp çıktı. Kötü şartlarda çalıştırdıkları için giren direkt çıkıyor işten ve bu nedenle her işe başvuranı işe alıyorlar.
Benim sana tavsiyem eğer bu tür bir yere başvurduğunda hemen gel çalış gibisinden cümleler kuruluyorsa orada çalışmak için biraz otur düşün. Bir işyeri uzun süredir aynı iş ilanını açıp siliyorsa yine gözden geçirmende fayda var. Bol şans