Baba parası ile rüşvet olsun veya Zenci .. neyse açılmış okullarda okuyup beni eleştiriyorsun ama beni tanımıyorsun
Baba parası helaldir ona lafım yok
Olayı şahsileştirdin ağlama şimdi olayı sen ben olarak açalım :
Sen iş arıyorsun ve kimse seni beğenmiyor
Okudum dediğin okulları tanıyan yok
Al bunu yaptım şimdi sus diyebileceğin bir projen yok
Vs. Vs.
Benim ne yaptığım Cv. im senin sorunun değil sen karnını kendi başına doyurmanın yolunu bul.
İnş. Seni işe alacak ve uzun süre çalıştıracak kadar zengin ve kek birini bulursun.
Konu amacından yeterince saptı Kendi açımdan konuyu kapattım
Seni işe alan bi enayinin bulunduğu ülkede bana hiç bi şey olmaz sen kendine dert etme. İtü, odtü harici üniversite ismi say desem 4ten sonrasını gidemeyecek birisi burda bana tanınmayan üniversite muhabbeti yapıyor. Sıfır diploma bol github piyasanın köprü altı düşük seviye kıdemli adama asgari verecek çapta şirketlerinin isterlerini çok iyi karşılıyorsun dimi? Kapitalist sistemde yağdan kıl çıkaracak şirketler senden ne çıkarıyorlar ? Yan hak nedir biliyor musun mesela ? Bildiğin tek yan hak denk geldiysen sodexodur herhalde. Senin başvurduğun yerlere ben başvursam sen zaten alınmazsın merak etme.
ama bi bakanlıkta stajyer bile olamıyorsun dimi? Benim başvuru atabildiğim yerlerin yarısı seni diplomandan, diploma not ortalamandan(sende yok malum), ingilizceden, kpss puanından, alesten ekiyor dimi? Üzülme belki bir gün bana açılan kapıları kendine nasıl kapattığını görür bugün anlamadığını yarın anlarsın. Ben aselsana tusaş a zorluyorum mülakata giriyorum onun için henüz iş bulmadım senin gibi alinin yeri velinin şirketi profeyşınıl web hizmetleri aş ye başvurmuyorum.
Sıfır adam olup 3 diploma 1 doktora etmiyor demeye devam et sen. Doktora mı var sende diyenlere github var dersin 😂
Bu arada benim şu an kazandığım parayı da eşinle çift maaş koysanız ortaya yetişemezsiniz. Üstten üstten konuş sen anca laf. Yazılım sektöründe bi yere girmemiş olmam sende baba parası yiyor sanrısı oluşturmuş. Önyargıların o kadar yüksek ki sana dağ olmuş aşamıyorsun. Hayatımı bilmiyorsun ama durmadan atıp tutuyorsun. Bi tane özel üniversite gördün ya yürü ordan. %100 bursluydum ben senin hayatında göremeyeceğin bi şey bu. Zenci espirinin seviyesine de düşmiycem, senin gibi pavyona gitmiyorlar en azından oradakiler. Hala iyi durumdalar sana kıyasla.
Bi üniversiteye git cahilliğini alır bu önyargıyla konuşma işini bırakırsın.
kolay gelsin 👍🏽