Merhabalar,
aktif olarak WordPress üzerine proje geliştirmekteyiz. Ekibimizle beraber geliştirdiğimiz projelerde bazen çok yoruluyoruz. Dışarıdan destek almak istiyoruz. Bu konuda birkaç arkadaşla çalışmayı denedik bir bir sene önce.
Forumdan destek alalım dedik fakat anlaştığımız arkadaşlar malesef proje teslim tarihi yaklaştıkça ya rahatsızlandı, ya da aile yakınları rahatsızlandı. Projeyi teslim alamadık.
Dedik biz ekip olarak bu şekilde milleti hasta edeceğimize bari dışarıdan destek almayı durduralım.
Birkaç gün önce bu konu yeniden rafa çıktı.
Dışarıdan yine mi destek alsak acaba dedik.
Burdan bir proje için konu açtık ve destek almaya çalıştık.
Bir arkadaşla anlaştık, projeyi yolladım ve fiyat verdi. Son teslim tarihini söyledim.
Anlaşma perşembe sabah gerçekleşti. Son teslim tarihi Cumartesi yani bugün saat 13.00 olarak anlaştık.
Projeyi Cumartesi teslim edebileceğini, en geç son teslim tarihinde teslim edeceğini söyledi, tamam dedik.
Arkadaş son 1 gün kala teslim tarihine bizden tema istedi. Allah allah dedik başlamadı mı hiç? Başlamamış.
Gittik temasını satın aldık, kurulumunu yaptık.
Bugün saat 13.00 oldu teslim tarihi geldi, baktık sadece anasayfa yapılmış.
Anasayfa da sadece masaüstü olarak yapılmış. Yarım yamalak...
Örnek olarak sayfada bulunan yorum bölümünü başka siteden bir yorum bölümünün fotosunu almış koymuş tasarım olarak gözüksün diye. İnsan text ekler... Tamamen göz boyama.
Arkadaşla malesef yollarımızı ayırdık. Oturdum simdi tek tek düzenliyorum, tüm işi üstlendim.
Forumdan yine iş verdik, yine zamanımız boşa gitti ve hiçbir şey teslim alamadık. Siz de böyle durumlar yaşıyor musunuz? Yoksa sadece bana mı denk geliyor. Bu durumdan kurtulmak için ne yapabiliriz? Nasıl güvenle birine iş verebiliriz? Not: Arkadaşın ticaret puanları gayet iyiydi. Ödemeyi de iş sonu anlaşmıştık.