ezberden andonyanis okumaya devam et. 1 lafla 1000 alim yendim de 40 lafla 1 cahili yenemedim, 3 üniversite görünce askere gitmemek için okumuşum da, odtü, itü değil diye böyleymiş de bilmem ne. Saçmalamaya devam et biraz daha eğlenelim. Ben askerliğimi mühendisliğin 1. Döneminde yapıp geldim kaçmama gerek yok senin aksine.
Yazık sana yazık gerçekten yazık. Sen tipte insanlara acıyorum. 3 diplomalı mühendise ilkokul mezunu bi GitHub atıp önüne geçer diyecek kadar emeğe saygısız ve düşük seviyedesin.
Kendin alaylısın heralde ondan bu kadar kalaylı sanıyorsun ilkokul mezunlarını. Öyle sanmaya devam et git GitHub a 2 kopya proje daha salla ilerde lazım olur belki 👍🏽
İşte yazım sildiğim kısım buna cevaptı
Üslup ve Kibir Karabük üniversitesi mezunusun Sokağa çık Üniversiteni söyle tepkiyi gör. 3 Üni. Okuyorsun ama elinde tutulur proje yok , 3 Üni de Özel seviyesinde yani piyasada kimsenin takmadığı yerler. 3 Üni 1 Doktora etmez.
Sen iş ariyansın ben İşveren veya İşveren danışmanı sence senin kuralların mı geçerli olur benim dediğim kurallar mı ?
Emek 2 haneli sayı değildir İşi iş verenin önüne koy öyle konuş derler adama hayal kurmak sosyal medyada ağlamak çözüm değil.