cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok haklısın İnsan bilmediği konuda dikkatli konuşmalı

Mesela bana senin CV in gelse (Düz kağıt olarak)
Göz atarım Sonra incelenecek dosyama koyarım ( En iyi ihtimal çok acil durumda aranır )

Temel sebepler :
Üniversitelerin çok bilinir olmaması ( Sanılanın aksinde Bilindik Üniversiteler Network demektir daha fazla bilgili elemana ulaşabilir, Daha yüksek konumda Tanıdık Vs. demektir )
3 Üniversite bitirmek : İnsanlar olayınızı bilmez sadece "Vayy baba parası yemek yada askere gitmemek için Üni. Okumuş. der.
Vs. Daha çok var ama gereksiz burada.

Senin Cv nin karşısında İlkokul mezunu bir eleman sadece "Buyurun github adresim ,Projelerim" dese direk böyle yapmayan herkesin önüne geçer.

Sebebi basit Anlatmıyor ,iddia etmiyor İspatlıyor Seviyesi belli.

Sosyal medyanın gazına gelemeyin Üni.de Prof. lar yalan söyledi Karabük mezunu İTÜ ,ODDTÜ mezunu ile aynı kefede değil. Sen çok daha iyi olabilirsin ama Diploma ile ispatlayamazsın Bunun için projelerini göstermen ne yaptığını ispatlaman gerek.

Ben sonuçta ömrü bilgisayar sektöründe geçmiş, Masanın üç tarafında bulunmuş (İşçi Patron Danışman ) olan biriyim yani Konu hakkında iş arayan biri kadar bilgim olmaz ama bilgim bu kadar idare edin.
ezberden andonyanis okumaya devam et. 1 lafla 1000 alim yendim de 40 lafla 1 cahili yenemedim, 3 üniversite görünce askere gitmemek için okumuşum da, odtü, itü değil diye böyleymiş de bilmem ne. Saçmalamaya devam et biraz daha eğlenelim. Ben askerliğimi mühendisliğin 1. Döneminde yapıp geldim kaçmama gerek yok senin aksine.

Yazık sana yazık gerçekten yazık. Sen tipte insanlara acıyorum. 3 diplomalı mühendise ilkokul mezunu bi GitHub atıp önüne geçer diyecek kadar emeğe saygısız ve düşük seviyedesin.

Kendin alaylısın heralde ondan bu kadar kalaylı sanıyorsun ilkokul mezunlarını. Öyle sanmaya devam et git GitHub a 2 kopya proje daha salla ilerde lazım olur belki 👍🏽 o cv ne 2-3 eğitim daha ekle boş durmasın yazıktır.

sende maalesef okumamak aşağılık sendromu oluşturmuş. Kendini o kadar ezmişsin ki kendi içinde benim okumam ile ilgili her şey dert olmuş sana.

Ben ASELSAN, HAVELSAN, TUSAŞ, THY vb. Yerlere başvururken sen anca e-ticaret sorumlusu, orda burda çaycı, Looft, modd takılırsın. Benim stajımı yaptığım ortamlara senin hayalin yetişmez o yüzden önüne de cv’m gelmez sen aynı kafayla devam et.

Senin cv benim önüme gelse ismin hariç okumama gerek kalmaz çünkü ilanla ilgili bölümden lisans mezunu yazmış olurum, alaylı adamla alay geçmeye vaktim bile olmaz 👍🏽