Merhaba dostlar, hayırlı geceler;
Henüz daha pandemi çıkmamış lise 3. sınıf öğrencisi iken sizlerle tanıştım, gazetecilik bölümünü okurken web site bilgimi sizlerle geliştirerek birçok kişiye, kuruluşa siteler kurdum ve sattım. Yetmedi şuana kadar onlarca haber sitesi kurdum, büyük kitlelere ulaştım. Bu yolda, lise öğrencisi iken bile yaptığım haber yüzünden okulumdan 'vali' şikayeti ile alındığımı da biliyorum. Haberler nedeniyle tehdit edildiğimi de. Lakin asla pes etmedim. Yıllarca belki bir işime yarar diyerek sakladığım alan adını, üniversiteden mezun olduktan 6 ay sonra hayalimi gerçekleştirerek medya şirketimi kurdum yine bitti mi ? Tabi hayır, 'Arkanda mafya mı var?, holding mi var?, paran mı var?' soruları ile bütün şartları taşımama rağmen, devletin kurumları, sadece imza atma görevleri varken, o imzayı 'REFERANSIM' olmadığı için atmadılar. Pes ettim mi? hayır. Yine gerektiği gibi yollardan giderek 'REFERANS' adı altında istedikleri şeyleri 'REFERANSIZ' yaptırdım.
Ve şuanda hayal ettiğim, yerel medya şirketimi tam anlamıyla kurdum dostlarım, maddi imkansızlar var diye tek sermayem kendimin çalışmasıydı onu da ortaya koyarak, şuanda 4 çalışanım, 8 stajeri olan bir işletme haline geldik. Hayırlısı ile 'Bursa Tarafsız' isimli kurduğum medya şirketinin ofis açılışını bu hafta gerçekleştireceğim. Hiçbir zaman pes etmemem gerektiğini sizlerin yazmış olduğu o konularda gördüm. R10 ailesi iyisi ile kötüsü ile tek bir aile çatısı altında toplanabiliyorsa bir yuvadan hiçbir zaman farkı yoktur...
https://www.instagram.com/p/DArAkp5oIQm/