2. Sayfa CV var bende, 3 diploma, liseden beri hep aynı bölümdeyim. Lise: bilişim teknolojileri/web programcılığı (not ort:85), Karabük Üniversitesi/Bilgisayar programcılığı (not ort:3.10), Çankaya Üniversitesi/Bilgisayar Mühendisliği (not ort:3.05), Anadolu Üniversitesi
/ Yönetim Bilişim Sistemleri (not ort:3.25) onur öğrencisi olarak mezunum.
😂 700 başvuru 3 ik mülakatı, 2 teknik mülakat, 0 iş. 1.5 senelik işsizlik. 4 yaz 1 uzun dönem stajım var. Bitirme projelerimde 1.liğim, finalistliğim, bi çok sertfikam var (ücretli/ücretsiz)
Kıdemli, mid tanıdıklarımdan işten çıkanların %90ı hala işsiz. İşsiz çünkü linkedinde açılan ilanların %99u takipçi kasmak, çalışanlara yerinin doldurulabilir olduğunu hatırlatmak, reklam yapmak, cv havuzu oluşturmak, şirketin büyüdüğü algısını yaymak için açılan şer çöp ilanlar. İlanların %50si kıdemliye asgari ücret junior a gönüllü teklif edenler.
Linkedinde ki ahlaksızlık artık farklı bir yere gidiyor. Siz bayadır iş başvurusu yapma ihtiyacınız olmadı herhalde piyasanın karaktersizliğinden habersizsiniz.
inanır mısın bazı firmalara para verme sigortamı yap yeter diyorum ona bile yok diyorlar, zenginim diye işe alınmamışlığım var benim 😂
İnsanın bilmediği şeyler hakkında biraz 🤏🏽 az konuşması gerekir diye düşünüyorum. Linkedin de iş kaynıyormuş. Peh.
doğru söylüyorsunuz haklısınız bayadır iş başvurusu yapmadım en erken dönüş zaten 4-5 ay sonra olur diye düşünüyorum