abdullahemree adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtube'da anlatanlar doğrumu anlatıyor zannediyorsun sen. Gidin kendiniz şirket kurun diyen ve bunu anlatan kişilerin tamamı profesyonel firma ile çalışıyor. Amerika'da şirket kurmamış adamlar bile Abd'de nasıl şirket kurulur videosu çekiyor :-) Sırf etkileşim ve izlenme uğruna video cekiyorlar. 30 tane video aç bak bakalım hangisi vergi sisteminden detaylı olarak bahsediyor. Sadece ülkedeki gelir vergisi ve federal vergiden bahsediyor. Amazon'da satış yaptığında bu iki vergi dışında 2 tane daha dolaylı vergi var. Hangisi bunlardan bahsediyor.

Youtube'a yaz bakalım amerika şirket mağdurları diye binlerce video var. Hepsi aynı yerden gol yemişler. Bilmedikleri vergiler.
Hocam bahsettiğiniz gibi tek derdi etkileşim olan hesapları kastetmiyorum, bu alanda büyük gelirler elde eden ve eğitim videoları satan kişiler dahi dediğim şekilde Amerikada şirket açmayı öneriyorlar. Yani etkileşim için bunu yapmadıklarına adım gibi eminim, madem 3 yıl sonra ceza çıkacak adamlar neden bundan hiç bahsetmiyorlar ki?

Youtube dediğiniz keywordten arama yaptım da mağdur olan video bulamadım :/