Merhabalar, dün sabah adeta bir şokla uyandım. Forumdan bir arkadaşım gece saatlerinde bana, hesabın mı çalındı diye mesaj atmış. Daha sonra hesabıma girdiğimde çalındığını anladım ve çalan kişi gece boyunca konular açmış ve mağduriyetler yaşatmış. Kimlik doğrulama istediği için hesapta hiçbir işlem yapamadım ancak ilk andan itibaren forumdaki arkadaşlarım aracılığıyla mağdur kişilere ulaşmaya çalıştım ve onlarla işbirliği yapmaya hazır olduğumu belirttim. Kimlik doğrulamasını şu an tamamlayabildim ve ilk iş şifremi değiştirip kendi 2FA doğrulamamı aktif ettim. Daha sonra işte bu konuyu açıyorum.
Yıllardır forumdayım ve yaptığım işlemlerde kimseye tek kuruş hak geçmemesi için çabaladım.
Hesabımın nasıl çalındığına dair gerçekten hiçbir fikrim yok. Hiçbir şüpheli linke tıklamadım. O kadar hesabıma girilip 2FA aktive edilmesine rağmen kayıtlı telefon numarama tek bir onay mesajı gelmemesi de şaşırttı beni.

Konuyla ilgili karakola gidip ifade sundum. Pazartesi ilk işim savcılığa gidip delillerle birlikte yaşanan durumu avukatımla dilekçeyle bildirmek olacak. Bu süreçte diğer mağdur arkadaşlar da bana ellerindeki belgeleri, kanıtları sunarsa çok sevinirim. Başta da dediğim gibi, her türlü işbirliğine açığım. Forum yönetiminden de bu süreçte ne yapmamız gerektiği hususunda bilgilendirme ve destek istiyorum açıkçası.