İlki 3rd party için taleplerinin Türkçesi:
Üçüncü taraf (yani dış) hizmetlerin kullanımını gerektiren eklentilere izin veriyoruz, ancak bunların açık ve net bir şekilde düzgün şekilde belgelenmiş olması şartıyla.
Diğer hizmetlerle iletişime geçen eklentilerin bunu açık ve anlaşılır bir dille açıklamalarını talep ediyoruz, böylece kullanıcılar verilerin nereye gönderildiğinin farkında olurlar. Bu, veri iletimleriyle ilgili herhangi bir yasal sorunun kapsandığından emin olmalarını sağlar. Bu, siz üçüncü taraf hizmet sağlayıcısı olsanız bile geçerlidir.
Bunu yapabilmek için, readme dosyanızı aşağıdaki şekilde güncellemeniz gerekir:
1. Eklentinizin bir üçüncü taraf hizmetine dayandığını ve hangi koşullar altında bağımlı olduğunu açıkça açıklayın.
2. Hizmete bir bağlantı sağlayın.
3. Hizmet kullanım şartlarına ve/veya gizlilik politikalarına bir bağlantı sağlayın.
Unutmayın, bu sizin kendi yasal korunmanız içindir. Hizmetlerin kullanımı açıkça belirtilmeli ve iyi belgelenmelidir.
İkinci istedikleri echo larda escape kullanmanız, ilgili sayfanın linkini vermişler nasıl yapılacağını göstermek için.
3. party için readme ye ekliyorum aslındayazı olarak, kullanım koşulları linki vs de var, bu sefer api url leri de parantez içinde ekledim ama yeterli olur mu bilemedim daha önce onay alan varsa nasıl yaptı o yüzden konuyu açtım. diğeri için de esc_url attım sadece belirtilen 3 fonksiyona yeterli heralde değil mi hocam
neye göre bakıyorlar bilemiyorum, ben ilk attığımda 30-40 gün sonra dönüş geldi sonrakilerde 15-20 ye düştü