Xabo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, kendi yaptığım yönüyle anlatayım herkesin kendine göre satış biçimi vardır.

Telefon kılıfı satışı gerçekleştirmekteyim. Trendyol,Hepsiburada,N11
Kendi websitemde;
-KDV'yi sepette toplam kdv olarak ekliyorum, ürünlerimi kendi sayfasında KDV HARİÇ yazıyorum. Bence KDV her alıcı için göze batar
-Kapıda Ödeme Kullanmıyorum.
-Genellikle 3 Al 2 Öde şeklinde kampanya yapıyorum. Giyim sektörü hakkında bir fikrim yok maalesef. 250 TL ve üstünde de kargo ücretsiz yapıyorum.
-Sürat Kargo kullanıyordum. Aras Kargoya geçtim. Sebebi Sürat kargo 4'den sonra kargo almıyor diye hatırlıyorum ondan aras kargoya geçmiştim oldu baya tam hatırlamıyorum. Hem memnun'um hem de DES anlamında en ucuzlardan birisi. ( Satışta 1 Kere kargom kayboldu Aras Kargo'da başka bir olay yaşamadım, onda da kargo bulundu 1 hafta sonra ürün alıcının eline geçti)
-Teşekkür kartı koyuyorum, kendi stickerlarım var, kutumun üstüne yapıştırıyorum, ve ufakta olsa hediyeler tabi ki koyuyorum, Teşekkür kartında, kendi sitene instagram sayfana ya da nereye istersen oraya yönlendirebilirsin ve oraya yourm yapmaları için güzel bir not yapabilirsin. Tasarım tamamen sana kalmış. Ufak detaylar insanları sevindirir.

Umarım bol satışların olur.
Hayırlı satışlarınız olsun hocam. Pazaryerine gönderdiğiniz siparişe şirketinize ait hiçbir bilgi bulunmayan kart tasarımı yapabilirsiniz. Aksi taktirde hesabınız kapanabilir dikkatli olum