MRK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam terör örgütü pedofili vs. dünyaca suç sayılan işler dışında. Atıyorum hakaret ettiniz dolandırıclık yaptınız siyasi suç işlediniz vs. VPN firmanız log vermiyoruz dedi sizde ona göre ödeme yapıp güvendiniz ve ceza aldınız içeri girdiniz. Sonra bu firmaya dava açamazmısınız beni dolandırdı log vermiyorum dedi ama verdi vs. şeklinde. Sonuçta yalan beyanda bulunup dolandırmış oluyorlar yanlış mı düşünüyorum )
Türkiye de yasal olarak faaliyet göstermeyen adı sani belli olmayan üstelik firma VPN firması olunca karşı tarafı dava etmek gram bir şey kazandırmayacagi gibi sizin zararlı çıkma durumunuz zannımca çok yüksek. Zaten firma yurt dışında olmasi durumunda dava ilerlemez dahi Yalan beyan konusunda her firmanın sitenin üyelik onay aşamasında kullanıcı sözleşmeleri bulunur ve esas olan budur. Kimse seneler sonrasını düşüp beyan edilen sözün kaydını tutmaz sözleşmeler bunun için vardır. Türkiye de zaten herhangibir x olayın davası suç tarihinden bir sene iki sene üç sene sonra dahi acilabiliyor. Çünkü bunun soruşturması kovuşturmasi siber güvenlikten geçmesi ıvır zıvır bir sürü şeyi olur. Şahsım da proxy firması işlettiğm için iyi kötü bildiğim konular.