kasirga098 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reseller de ssh yetkisi verecek firma var ise hemen alayım.
Burada ssh demiyor bazı güncelleme vs ihtiyaç olduğunda yalnızca sunucu tarafından optimizasyon yapılıyor kimi yardım ediyor kimi kullanırsan bu kısmına getiriyor.
Yazdığım mesajı müdahale etmeden chatgpt kopyaladım bana direk bunu söyledi.

gpt
Bu mesajda kullanıcı, kurumsal web sitesi için bir reseller (bayi) hosting hizmeti arayışında olduğunu belirtiyor. İhtiyaçlarını şu şekilde sıralıyor:

1. Depolama: Minimum 30 domain barındırabilecek ve 100 GB disk kapasitesine sahip bir reseller hizmeti arıyor. Tercihen NVMe disk kullanılmasını istiyor ve gerektiğinde ücretli disk genişletme imkanı olmalı.

2. E-posta: Sınırsız e-posta kotası istiyor; yani e-posta hesapları, disk boyutu kadar depolama kullanabilmeli.

3. Trafik: Trafik sorun olmayacak çünkü e-ticaret veya indirme sitesi barındırmayacak.

4. Teknik Destek: Teknik destek konusunda hızlı çözümler bekliyor. Özellikle SSH gibi taleplerinde çabuk çözüm üretilmesini istiyor. "Biz ilgilenmiyoruz, kendiniz çözün" diyen firmalarla çalışmak istemiyor.

5. Fiyat değil hizmet odaklı: Fiyattan çok kaliteli hizmetin önemli olduğunu vurguluyor.

Kısacası, kaliteli ve hızlı teknik destek sunan, geniş disk kapasitesine sahip, esnek ve güvenilir bir reseller hosting hizmeti arıyor.