mcsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ancak asalaklar yaşadığı yeri sömürür. yaşıyorum vergimi veriyorum. vergimi vermekten utanmıyorum. buradaki insanlar İngiltere muhasebe sistemini bilmiyor 80bin pounda kadar bedava sanıyor. hatta çoğu bildirmiyor bile. payslip olmadan dividend voucher yapmadan bu insanlar nasıl şirketten kendine para çekecek. suriyeliler Türkiye'de vergisiz işletme açıyor diye kuduranlar ingilterede şirket açıp vergi kaçıracak.
Türkiyede yaşayıp ingilterede şirket açıp muhasebe yaptırıp vergi ödeyen var mı?
gerçekleri açık net yazmak varken yok şu siteden alınıyor yok vergi bedava herkes birbirini kandırsın.
ingiliz vatandaşı abim açıklar size sonradan ingiliz vatandaşı olurken edilen yeminde krala bağlı kalacağına yemin edilir. kralına böyle mi bağlı kalıyorsun?
Hocam neyi savunduğunu pek anlamadım ama Türkiye'de vergi ödeme konusunu savunuyorsan 38 yaşıma geldim ödedğim hiçbir şeyin karşılığını almadım daha. Ve engelliyim anlayabiliyor musun? Geçen bakım evine yerleşmeye karar verdim babanın maaşı varsa başvuramıyorsun halbuki bakım evine gidecek olan babam değil benim. Burada sabaha kadar yazsak devletten yediğimiz kazıkları sığdıramayız hayır ben sisteme razı değilim %40 vermek istemiyorum İngiltere'de olsa kuracağım papua Yeni Gine de olsa yine kuracağım yetti artık çektiklerimiz. 100 yıldır devlet benim için var değil biz devlet için varız resmen. Yüzyıl öncesini bilmediğim için söylüyorum belki daha geriye dayanıyordur bu sömürü sistemi. Vergi dediğin %10 bilemedin %20 olur o zaman deriz ki hadi bunu da verelim her şeye rağmen.%40 artı artı artı %60 70 lere varan vergi nedir yahu. İnsanları kendi adaletini sağlamaya teşvik etmek hırsızlığa namussuzluğa teşvik etmek nedir? Onun üstüne global ekonomide Kuzey Kore gibi olduk PayPal Yok stripe yok skrill yok o yok bu yok. Yurt dışından mal getirmek yok yurt içinde alışveriş yapmak yok taksitler kaldırıldı TV programlarında sınır var %700 olan vergilerimiz var ya Bizim...