mcsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ancak asalaklar yaşadığı yeri sömürür. yaşıyorum vergimi veriyorum. vergimi vermekten utanmıyorum. buradaki insanlar İngiltere muhasebe sistemini bilmiyor 80bin pounda kadar bedava sanıyor. hatta çoğu bildirmiyor bile. payslip olmadan dividend voucher yapmadan bu insanlar nasıl şirketten kendine para çekecek. suriyeliler Türkiye'de vergisiz işletme açıyor diye kuduranlar ingilterede şirket açıp vergi kaçıracak.
Türkiyede yaşayıp ingilterede şirket açıp muhasebe yaptırıp vergi ödeyen var mı?
gerçekleri açık net yazmak varken yok şu siteden alınıyor yok vergi bedava herkes birbirini kandırsın.
ingiliz vatandaşı abim açıklar size sonradan ingiliz vatandaşı olurken edilen yeminde krala bağlı kalacağına yemin edilir. kralına böyle mi bağlı kalıyorsun?
Kuru vatanseverligini baskalarina yap, bana sokmez.
VAT sarti 90K oldu, 80 degil haberin olsun.
Ayrica yeminim krala degildi, belki burda bir ipucu yakalarsin.
Ayrica baska bir ipucu, Turkiyede yasayip, ingilterede sirket acip, binbir iyi tarafindan faydalanip yurtdisi kazancindan yine yasadigin yere (Turkiyeye) %40 oranindan cok daha dusuk de olsa vergi verirsin. Bunun detaylarini muhasebecine sorabilirsin.