BOSTANCISOFT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En iyisi almaman, apartman ortamında çok zor ve sürekli hayvanlayan bir cins.
Hareketlilik konusundada bir hayli aşırı. Yalnızlığa kesinlikle gelemez ve sürekli havlar.
Maltese Terrier öneriririm.
Benim arkadaşım da apartmanda oturuyor. Sorun yaşamadığını söyledi. Bildiğiniz çocuğu gibi bakıyor, doğum günü vs yaptı yani. Bende ofisinde görünce baya beğendim. Yalnız kalma şansı olmaz çünkü ben onu da gittiğim yere götürürüm. Fazla bir yere giden birisi değilim. Evden çalışıyorum.

arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
resim yokmu nasıl bişeymiş bu
https://hizliresim.com/7h15hwz Köpek bu hocam.

mehmetkacar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben 2 sene baktım. Asla evde tek bırakabileceğin bir köpek türü değil. Çok oyuncu köpek aslaa ne o sıkılır ne de sen asla sıkılmazsın. Evde tek başına çok havlar ağlar üzülür yani yaşadım
Evde tek bırakmak gibi bir düşüncem yok ama dediğinizi arkadaşım da söyledi.

By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
golden al hayatını kurtar hocam.
Hocam bunu tercih etmemin sebebi büyümemesi, ben normalde köpeklerden korkan birisiyim

Guzmanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi zorlayabilecek bir cins. Özellikle apartmanda yaşıyorsanız ve komşularınız varsa daha sakin bir ırk tercih edebilirsiniz.. Köpek sahiplenmek üzerinde oldukça düşünülmesi gereken bir karar, evde yalnız kalması, bakım ücretleri, uzun vadede tatil süreçleriniz, bir çocuk gibi yaşamınızı etkileyecek.. Tabi siz zaten düşünmüşsünüzdür de ben hatırlatmak istedim😊🌸
Çok teşekkür ederim kıymetli bilgileriniz için. Bildiğiniz büyümeyen bu cinse benzeyen daha sakin bir ırk varsa belirtirseniz sevinirim. Köpeklerle aram yok. Sadece arkadaşımda gördüğüm için hoşuma gitti. Burada da değerli r10 üyelerinden bilgi almak istedim.

memabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tuvalet eğitimi olmayan hiç bi köpeği sakın alma hocam vercek yer ararsın
Teşekkür ederim hocam. Aradığım firmalar bunlarla ilgili destek oluyoruz dediler ama satmak için yalanda söylemiş olabilirler. Dikkat edeceğim bu konuya.