Daha önce belirttiğim ve tahmin ettiğim gibi bu yeni kurallar ile yarışma kategorisinin sonu geldi. Günlerdir yeni yarışma açılmıyor. Yarışma kategorisi zaten iyi durumda değildi. Alt limit hala 3500 tl ve yarışmanın iptal olmaması için tasarımcı katılım sınırı 10 tasarımcı olarak devam ediyor. Benim ve diğer arkadaşların önerileri ciddiye alınmadı sanırım. Sağlık olsun.

Hiçbir yerde iptal olan bir tasarım yarışması göremezsiniz.
Hiçbir yerde 3500 tl ye logo yarışması göremezsiniz.

3500 tl alt limit varken yarışma sahibi 20 bin tl ye neden yarışma başlatıp risk alsın? Yarışma dediğimiz şey ödülü ile katılımcıları teşvik etmeli ki katılım olsun.
Burda yapılması gereken yarışma ödül tutarını yüksek tutmak. Ödül yüksek olunca zaten otomatik olarak katılım da artıyor. Yarışma sahibi bu riski alacak, almıyor ise tasarım kategorisinden bir kişi ile anlaşıp logosunu yaptırır.

Kendi düşüncelerime göre yapılması gereken kural değişiklikleri:

Yarışma ödülü sabit ve katılımcıları teşvik edecek yüksek bir tutar olmalı.
Yarışma süresi minimum 15 gün olmalı.
Yarışmayı uzatma hakkı gibi tasarımcıyı yoran ve gereksiz moderatör yüküne sebep olan uygulamalar kalkmalı.
Yarışma 2 ve üzeri katılım olduğu sürece iptal edilememeli.

@grafiking; @MustafaAKCA; @MrtbtL; @Mertba; @RukiyeAlmc;

@Eyup; @MangirTech; @cyberbrain55; @canfidelity; @CanAkkoyun; @Zoa; @Gess; @Koliva; @kaanilbey; @TurtleDesing; @Blesyum; @Anılcan; @Fleion; @GCN; @Jessep; @Brenline; @CougaR; @VOLVIX; @Karmen Medya; @kadirflance; @veabiz; @BATUHANKURT; @SamiYıldız; @LisaCreative; @ferucak; @BurakÇEKER; @FiKRAL; @Palria; @tanerbayramcouk; @selmanes240; @peerless; @mesutsteel; @ozday; @Mrslan; @bugracreative; @egrafikdeposu; @YuHaN; @AliHSM; @Sivatoras; @ermann; @sgsfb; @Anglo; @Erc_Orc; @AzSosyal; @BurakKeskin; @enesdr; @psdlider; @SzN9319; @erhanozdogan; @MKDesign;