Her iki tarafın ismi de ilk kez karşıma çıkıyor. O yüzde objektif bir yorum yapacağımı düşünüyorum.
  • Evet, kurumsal plus üyelik güven verir, vermelidir. Amaçlarından birisi de budur. Nitekim ticari konu açarken " yeni kullanıcıların güven vermeleri açısından 1 Yıllık Platin Üyelik ya da Kurumsal veya Kurumsal Plus üyelik satın almaları gerekmektedir. " bilgisi forum tarafından paylaşılır.
  • Böyle bir konu açmanız ve mesajlaştığınız üyeleri ifşa etmeniz hiç hoş bir tavır olmamış, kurumsal kimliğinize ciddi zarar veriyorsunuz.
  • Üslup konusuna ben de katılıyorum bazı arkadaşlar gibi. Tanımadığınız, statüsünü, yaşını bilmediğiniz insanlara (hatta bilseniz bile hiç kimseye) aslan parçası, koçum vb. hitaplarda bulunamazsınız. hele ki kurumsal üyeyken hiç bulunamazsınız.
  • Evet, 13 yıllık üye 500 ticaret tarafından dolandırılmış olabilirsiniz. Kurumsal üyeler tarafından da mağdur edilen yüzlerce kullanıcı var.
  • Sonuç olarak fikrimce, iki taraf da kendince haklı sebepleri var. Ancak kanıma göre konu sahibi olarak siz, biraz kendinizi haksız duruma düşürüyorsunuz.
İyi forumlar dilerim