oguzhanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, oyun epin sitesi olan bynogameyi mahkemeye vereceğim. Kısaca olayı anlatayım.

15 günden fazladır üye olduğum siteden 15 günde 10 bin belki daha fazla ödeme yaptım. (Site hesabı benim adıma kayıtlı fakat ödemelerde kart benim eşimin adına kayıtli)

15 günden fazla sürede her gün ödeme alan her hangi bir sorun olmayan sitede, bu gün R10 da sayfa satacağım. Türk banka hesabım olmadığı için siteye bakiye olarak ekletmek istedim. Sayfayı alacak arkadaş sitenin banka hesabına ödeme yaptı ve açıklama kısmına benim adımı soyadımı yazdı. Bu olaydan sonra bynogame ödemeleri güvenli bulmadığı için bakiyemi dondurdu. Ve benim istegim dışında geri iade başlattı. Buda 23-48 saat falan diyor. Bu durumda beni mağdur ediyor. Kendileri güvenlik prosedürü diyor fakat 15 gündür bu güvenlik prosedürü neredeydi ? Çatır çatır ödemeleri aldıklarında neredeydi akılları. Ödeme yapıldığında ödeme onay işleminde geçiyor. Madem prosedürler mevcut bu odemeler nasıl onaylandı? Varsa bir avukat dava açmaya hazırım.

kredi kartı ödemelerinde alt yapı nedeniyle kart sahibini hiç bir şirket/kurum göremez hocam . Sözleşmede zaten koşulları sorumluluk reddi beyanı vardır muhakkak yada siz ödemeyi 3d ile yaptıysanız zaten sms yada mobil onayda onaylamışsınızdır. Yani bu davada birşey çıkacağını sanmam