Merhaba,
Bulunduğum bölge yüksek güvenlikli bölge ve tüm internet trafiği kontrol altında. Trafiğim görüntülenebilir, hiçbir problem yok. Zaten her türlü görecekler. Ancak, girmeye çalıştığım siteler, bulunduğum bölgeyi görürse erişim izni vermez. Bu nedenle, konum değişimi zorunlu.
Denediğim VPNlerin bazıları: ExpressVPN, SurfVPN, NordVPN, Bitdefender VPN, CyberGhost VPN, Proton VPN, Private VPN, Namecheap VPN, IPVanish
Çalışanlar: ProtonVPN (Sadece Androidte Stealth Mode, her zaman değil. PC'de yok.). Çok sınırlı hızla Kaspersky VPN'in bazı sunucuları.
Yasaklı olduğunu düşündüğüm protokoller: UDP, TCP, WireGuard, SSTP, IKEv2, L2tp/ipsec, Nordlynx, PPTP
VPS kiralayıp, Shadowsocks denedim. O da olmadı. Denemediğim sadece Vless/Vmess kaldı.
İnternet sağlayan ISP, Deep Packet Inspection (DPI) yapıyor. Eğer bir şekilde yeni bir yere bağlanabilirsem, 1-7 gün içerisinde o bağlandığım sunucunun bağlantısı kesiliyor ve bir daha bağlanılamaz hale geliyor.
RDP ile uzak masaüstü yaparak girmeyi düşünsem, bu defa da yüksek özellikli bir makine almam gerekiyor. Bu makine de bana video konferans gibi iş gereksinimi şeyleri RDP ile yaptırmaz.
Etiketleyebileceğiniz birileri varsa, çok sevinirim. Önerilerinizi merakla bekliyorum.
Teşekkürler