Caty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke Türkmenistan'da yaşasaymışım. Çin'de bile bu kadar zorlanmadım.

İmzanız mobil uygulamaya gidiyor. Bana masaüstü bir çözüm lazım. Benim de kafamda TLS ile Vless yapmak var, ya da doğrudan Vmess yapmak var. Ama çok umutlu olduğumu söyleyemeyeceğim. Çünkü VPN için cebimden çok yüklü bir para çıktı. Pazardaki hemen her şeyi satın aldım ve en özel servislerine kadar kullanmayı denedim. Zaten VPN sitelerine bile VPN le girmek zorundayım. Yani, çok iç açıcı değil.

OVH ipleri engelli değil. Oradaki internet sitelerine erişilebiliyor. RDP falan da yapabiliyorum. Ama VPN yapmaya kalktığımda, direkt kesiyor bağlantıyı. Hetzner'de de durum aynı. Bu nedenle, sunucudan ziyade, protokole odaklandım. Çünkü yasaklı olmayan sunucuya protokol nedeniyle bağlanmama sorunu var.
Merak ettim hocam konum olarak neredeseniz. Bide önerim. Vmess ve Vless hangisini kullanırsanız kullanın ama tcp 443 portunu kullanın. diğer portlar patlayabiliyor. Ayrıca Cisco anyconnect de deneyebilirsiniz. Ssl ile trafiği şifreler ve 443 üzerinden işlev görür. Ama dediğim gibi vps aldığınız yerin ipleri engelliyse vpnler ne olursa olsun çalışmayabilir. Ben malesef sadece android ile çalıştığım için masaüstü için uygulamam yok malesef.