bu dediklerinizi birebir yaşamış biri olarak söylüyorum.. işin aslı şu. kurumsal kimlik ile iş yapana güvenmek istiyorsun oda kazıklıyor.
adamlar sistem kurmuş mesela ben amazon konusunda bir forumda yazıyorum 20 30 hesap ta sırayla muhteşem super diye yazmaya başlıyor inanmak zorunda kalıyorsun çünkü ortada referans alacağın bir kriter yok.
yahu adam whatsap grubunda bu işi şu şekilde niye yapıyorsunuz problem çıktı diyince gruptan atıveriyor.. muhatabın yok.. diğer grup üyleri olaydan bi haber..
işin özü parak azanmak hayali definecliğe benziyor 100 liralık bir sikke bulacağım diye bir milyon harcayorsun...
Durum bu.
bizde güya kurumsal firmayla yola çıktık hesap klit olunca biz açtık sen kapattırdın oldu. fatura daki adresle resmi adres tutarsız dediğim halde biz böyle açıyoruz hesap açılıyor dedi. sonrada ben açtım oldu...
Kimse kusura bakmasın ama Millet hak ediyor . Adam İnternetteki ücretsiz yayınları satıyor " Falan hoca muhteşemmm" Ama bunlar zaten ortalıkta dolaşan veriler diyorsun Küfür kıyamet.
Adama eğitim veriyorsun kazanmaya başladığı anda "Sen neden ucuz eğitim veriyorsun?" Sonra sağlam kazık.
Eğitim alan ve kısa sürede Suspend yemeyen çok nadir gördüm. Ne bilen var ne araştıran. Öğrencilerine "sahte ürün satın kar çok yüksek" "Sahte evrak ayarlayın dert değil masraf yapmayın" diyen ve Sahte evrak satan Eğitimciler gördüm. ve bayağı saygın tipler.
Fiyatlar yüksek ama Millet kaşınıyor
Forumdan kimseyi itham etmiyorum (Zaten kim eğitim veriyor bilmiyorum )