A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Antidetect Browserin mantığını biliyorum. Bende 20bin farklı fingerprint var BAS'te kullanıyorum.
Söylemek istediğim bu browser sistemini ne tür işlerde kullanıyorlar tam olarak kazanç sağlamak için.
Antidetect VektorT13 adlı bir yazılım var. Oracle VirtualBox tabanlı ve oldukça başarılı. Araştırmalarıma göre, bu programla sanal bilgisayarınızda yeni bir kullanıcı, yani sıfırdan alınmış bir cihaz gibi görünüyorsunuz. Bu sayede birden fazla hesap açabiliyorsunuz çünkü yazılım, sanal bilgisayarın tüm donanım ID'lerini, BIOS'u ve daha fazlasını değiştiriyor.
Antidetect tarayıcılarda ise bu tarz kapsamlı değişiklikler yapılmadığı için yakalanmanız daha kolay oluyor.
Bu yazılım ile nasıl para kazanıyorlar sorusuna gelince; Google Cloud, Google Adsense, Gmail, Meta (Facebook, Instagram, TikTok), kripto borsaları ve e-ticaret platformlarında birden fazla hesap açarak kazanç elde etme imkanı sunulabilir. Bunlar basit örnekler. Daha ticari düşünenler ise daha büyük kazançlar elde edebilir, diye düşünüyorum.