Fatihakaa45 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence herhangi bir sorun olmaz ama personeller ile görüşüp bilgi alman daha mantıklı
Hocam hepsinin ağzında aynı laf 20cm altı ise sorun değil ama doktorun insiyatifine kaldın

Aras21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben olsam dövmeyi silerdim, en azından garantiye alırdım.
Silmek için güzel bir doktor buldum randevu alacam en kötü şey düşünüyorum hocam doktor der ki görünmeyen yerde zaten sildirmeyede başlamış diyip insiyatif gösterir umarım.

BurakK. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20cm filan altı diye bakan yok isterse 5 cm olsun. Aynı durumdan şakırt diye bb demişlerdi. O anki sağlık raporu verecek doktorun tamamen inisiyatifine kalmışsın
Sildirmeye başlayacağım o döneme kadar kafadan bi 4 ay falan var en kötü umarım doktor der en azından sildirmeye başlamış falan 😄
Zadem46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Askeri personel olarak yazıyorum, görünmeyen yerde ise 10cme kadar sorun teşkil etmiyor en son sağlık yöneltmeliğine göre öyleydi. Ön sağlıktan geçersen eğer hastane de sanmıyorum eleme vs. olacağını.
Herkes öyle diyor hocam ama bu dövmenin Hilal 🌙 olması sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum. Her halükarda sildirmeye başlayacağım en kötü umarım doktor der ki sildirmeye başlamış en azından falan.