2 yıllık amazon prime üyesiyim hocam yazdım ama olumlu dönüş sağlanmadı.
ozgurcetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrar yazın belki farklı müşteri temsilcisi yardımcı olur
Mail attım hocam twitter dan da yazdım bakalım
tarantula901 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amazonda alışveriş yapıncaya kadar canım çıkmıştı sipariş verip 10 kez iptal olmuştu farklı bir hesap oluşturup oradan sipariş vermiştim hızlıda gelmişti.

Konunum üzerine gidin mail atın bir şekilde çözülecektir bence.

2 yıllık amazon prime üyesiyim hocam Bunun yapmalarının sebebi sahte hesaplardan kaynaklanıyor olabilir.
Teşekkür ederim
Dustia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bence tekrar iletişime geçmeyi deneyin. Amazon, yaptığım eksik-hatalı olan bütün alışverişlerimin tutarı hesabıma yansıtmış ve ürünleri de bana bırakmıştır bugüne kadar. ty hb gibi firmalardan defalarca yandım ama amazon hiç sıkıntı yaratmadı bana. Geçmiş olsun
Bende onlarca alışveriş yaptım sorun yaşamadım bu son olayda biraz tadım kaçtı hocam.
English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amazon'da hiç sorun yaşamadım. Sürekli ürün alırım sürekli de indirimli alırım kupon kodlarıyla. Bir kere kargo teslim olmasına rağmen aradılar teyit ettiler bizde teslim edilmemiş ve kargonuz kayıp görünüyor dediler. Oysa ki ürünü sağlam şekilde aldım. Kargo yetkilisi de beni arayıp amazonun sürekli aradığını ürünü teslim aldığınızı teyit edin lutfen dedi. Amazon güvenlik açısından yapıyor birçok şeyi ve kendi sattığı ürünlerde en ucuz fiyat garantisi sunuyor.