Gözlerimin dola dola okuduğum beni motive eden bir yorum oldu. Kıymetli büyüğüm, güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Umarım hayat bizler için, hepimiz için güler yüzünü gösterir. Hem maddi hem manevi mutluluğu yaşamamız dileğiyle. Çok teşekkür ederim
Maşallah hocam paranız bereketli olsun. Bu arada bizim hanede konu maddiyat olduğunu düşünmüyorum, fiziksel bir iş yapmadığım için onlara göre sabahlara kadar PC başında oturmam boş geliyor. Kıymetli yorumun ve hayat tecrüben için teşekkür ederim.
Şöyle ki hocam bir çok kez farklı model de kendi işimi denedim çok güzel paralar da kazandım fakat sonu hüsran ile bitti bunun sebeblerin içinde kendi hatamda var. Borç kapatmak için 2 işte çalıştığım zamanlar oldu. Hiç bir işim hiç bir zaman tam rayına girmedi, yüzüm gülmedi. Bu sebepten dolayı ayrı eve çıkmadım. Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Estağfurullah hocam kaleminize sağlık. Aslında ölümlü dünya bugün varız yarın yokuz bu cümle bile benim için yeterli kalıyor. Kıymetli yorumunuz ve bana anlattığınıx tecrübeleriniz için teşekkür ederim.
Allah yardımcın olsun değerli kardeşim yılma ve elinden geleni yap, olabildiğince ailene yük olma aksine onlara da maddi manevi yardım et, ama önceliğin
kendin olsun. Herkesi mutlu edemezsin, önemli olan senin mutluluğun. Kendini farklı konularda geliştir ve sağlam bir işe gir. (Evliliği bence tekrar bir gözden geçir 26 yaşındasın geç kalıyorsun)