Aynı durumları bizzat yaşadım ve ara ara yaşıyorum aynı tarz bir konu kendim bile açtım aylar önce. Ve üstelik burdaki hocalarım ALLAH razı olsun güzel ve kendi yaşantılarından görüp geçirmiş kişiler olduğundan onların yorumları ile ve kendi düşüncem ile yola çıkarak bir iş buldum çalışıyorum şuan / iş maaş eve (internet gelirleri bana) kendi maaşımı aileme vermek zorunda kalıyorum borçlar giderler maddiyata destek amaçlı ve internet gelirlerim ile de faturamı ödüyorum kendime harcama yapıyorum birçok gelir fonu oluşturmuşum birkaç işler projeler kolluyorum harcama yapıyorum anca idare ettirmeye hergun bir az daha her gün biraz daha bilgi ve gelişime açık oluyorum gelir x1 iken x2 ye yükseliyor üstelik kendi işimde kendimi maaşlı çalışan sayıyorum. Patron benim gelir bana kalmış oluyor ne kadar çok emek o kadar çok gelir.
Kısaca hocam : gelir fonu oluşturmaya çalışın ve kesinlikle geliriniz olmalı genel olarak aynı yaşa yakınız ve ailelerimiz çalışmamızı istiyorlar calismamız gerek çogu aile bireylerimiz yaptığımız işleri bilmiyor bile.
Kendinize rahat size uygun bulabileceginiz bir iş bulun ve o işte mecburen severek yapın alışın ve o işin maaşını eve verin.
Sonrası illa bircok zaman ve vaktiniz olacaktır kendi işinizi de ekstra yapın gelirlerinizi oturtun ve gelirleriniz de size kalır patron sizsiniz ne kadar çok emek o kadar çok gelir.
Kesinlikle ve kesinlikle aile bireylerinizin kalbini kırmayın olumlu dunya sonucta bugun variz yarin yokuz.
Her şekilde aile haklıdır yaş geldi geçiyor onların yaşam standartlarını sarsmicak şekilde kendi adıma konişim yuvadan uçma vakti gelmiş geçmiş bile
Uzun olduysa rahatsızlık verdiysem affola 🙏