Alys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uygulamayı birazcık inceledim de neredeyse türkiye ile aynı fiyat emin misiniz uygulamadan uyguna alabildiğimize
GlocalZone uygulamasını %100 tavsiye ederim ama hangi ürünü getirtmek istiyorsun meselesi başka bir mesele

Türkiye'de hiç bulunmayan 1 milyon ürün var, yanısıra TR'de çok çok pahalıya satılan gene 1 milyon ürün var...
Ürün burada aynı fiyatsa zaten oradan almanın anlamı yok, inceleyeceksin (altta örnekler verdim incele)

örnek :
Smallrig RC 60B ışık TR fiyatı 10.500 TL
US 169 dolar : getirtmek 200 dolar ( 6.800 TL )
Almanya 165 eur : getirtmek 200 euro ( 7.600 TL ) Almanya'dan çok çabuk getiren bulunuyor bu arada çok türk olduğu için

Bizim konumuz Aliexpress ten veya yurt dışından "TR de satılmayan veya çok pahalı satılan" ürünleri getirtmek. Her ürün demiyoruz zaten...
Check edeceksin TR ile aynıysa hatta çok az ucuzsa bile TR alacaksın değmez.
Ama ben medya işindeyim ve teknoloji ürünlerinin çoğunda büyük kar ediyorum...

İstersen Asus Rog Strix 4090 ekran kartını dene ne kadar kar edeceksin gör...
Ama Canon kamera aldım mesela, 10k daha ucuzdu yurt dışında ve peşin ödeyecektim, oysa TR de hem 6 Taksit hem de 2 yıl distrubitor garantim olduğu için TR den aldım
Insta360 X4 su altı case TR de 6.000 TL Japonya'dan getirttim 3.500 TL ye mesela

Neyse işte, sonuçta bulamadığın ürünler ve aşırı fiyatlı ürünlerde 10 numara uygulamadır tavsiye ederim