Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
a.com a yönlenen 20 domainin tamamı botların dolaştığı sitelerde footerda aynı anda ekli

cache: aramasında sitelerden bazıları yeni siteyi görüyor bazıları eski domaini yani bir önceki 301 hatta bir tanesi 8 9 gün önceki 301 i görüyor ama googleda site: olarak arattığında hakkında kısmında bazıları yeni domaini gösteriyor bazıları eski 301 i görüyor
Cache kısa sürede görüyor fakat googleda About kısmında görünmesi minimum 3 gün bazılarında 24 saat sürüyor görünmesi

modified since deki durum ne olmalı ?
son 20 belliği kendinde tutuyorsa o zaman şöyle bir kurgu yapılabilir.
indexing api ile 1 saat içerisinde peş peşe istek atılır her domaine saatte 2-3 kere cache alır bu şekilde zaten 20 domainide indexing apiye bağlayıp cronla sürekli tetikliyorum 5m limitli apiden devamlı bot çağırıyorum.

301 öncesinde aklımda vardı aslında ana sayfa boş bırakıp sadece boş title headerda canonical + alternative link vermeyi düşündüm ama google ne tepki verir diye de düşündüm.
Dediğinde mantıklı aslında google hepsinde cache + indexi boş gösterdiği anda 301 i çekip tekrar bot çağırıp doğrudan yeni domaini görmesi sağlanabilir bu kısmı bugun 3-4 kişiyle tartıştım düz canonical vermek işe yaramaz dediler
dene hocam bunu...