Merhaba dostlar, deminki konum kurallar dahilinde kapatıldı şimdi bir sıkıntı olmadan tekrardan açıyorum, ben yazılım alanında kendini geliştirmeye çalışan bir öğrenciyim. Şu an acil olarak test kitaplarına ihtiyacım var, ancak bildiğiniz gibi şu anda kitaplar genelde 500₺ civarı, ve sadece bir kitaba 500₺ benim için yüksek bir fiyatı var. Bu nedenle, küçük de olsa para kazanabileceğim bir iş arıyorum. HTML, CSS, JavaScript, Python, C++, C# ve Dart (php ve sunucu işleri hakkında tam bilgim yok halen daha geliştiriyorum kendimi o yüzden eğer bu tarz bir işiniz varsa mesaj göndermeyin lütfen) gibi programlama dillerinde bilgi sahibiyim.

Bu becerilerimi kullanabileceğim, kısa süreli veya freelance bir iş imkanı sunabilecek kişiler varsa çok memnun olurum. Herhangi bir proje, web sitesi geliştirme, basit uygulama yapımı veya programlama yardımı gibi konularda çalışabilirim. Eğer bana yardımcı olabilecek veya iş verebilecek birileri varsa, lütfen benimle iletişime geçin. Her türlü teklife açığım.

WhatsApp: wa.me/5518373455