Merhaba arkadaşlar, forumdan önceden yasaklanan bir üyeden Opencart için Admin Panel almıştım. Sonrasında içindeki hataları vb düzelttim, onun bana verdiği temaları kullanmadan kendi e-ticaret konularımı açtım.
İlgili kişi, kendi admin panel temasını sattığımı söylüyor, ancak ben tema satışı yapmıyorum hizmet veriyorum ve hizmet verirken ondan alıp geliştirdiğim* admin panel temasını kullanıyorum.
Kişi sonrasında bugün bana satışını yapamayacağımı vb söyledi, ''Turuncu Mod'' buraya şikayet ettiğini ve tüm konularımın silineceğini vb söyledi. Ve sonradan ben de sorun yok karar versinler dediğim zaman beni engellemiş. R10 kullanıcı adını istedim diye de engellemiş olabilir, çünkü multi üyelik.
Forumdaki Moderatörler benimle iletişime geçerse benim konularımı şikayet eden kişi zaten belli, onun bilgisini veririm sizlere ve mutli üyeliği de kapanmış olur.
Sorum ise; bana herhangi bir şekilde satışının yasak olduğunu bildirmeden, benim onun admin panel temasını satmamış olmama rağmen hizmetlerimde kullandığım için yasak olmasını öne sürmesi ne kadar doğru?