Bir üstte üyenin cron ile dizin temizliği örneği hatalı. Siz /home/kullaniciadi/.cagefs/tmp/* örneğine göre cron oluşturacaksanız o şekilde rm veya find /home/kullaniciadi/.cagefs/tmp/* -type f -name 'magick*' -delete gibi bir şey oluşturmanız lazım.

Belirli sitelerin kendi kafes dizinlerinde bu magick* durumu oluşuyordur, bu eklentiyi kullanıyorlar demekki. Php extensions olarak bu eklentiyi kapatabilirsiniz gerek duymuyor iseler. Veya imagemagick de policy.xml için tmp ye yönelik /dev/null düzenlemesi de yapabilirsiniz.

Son olarak sitenin loglarına ve error_log dosyasına da bakarak, bir hatadan dolayı mı sürekli oluşuyor diye kontrol edebilirsiniz. Kullanıcının zamanlanmış görev / cron işlerine de bakın.