Türkiye'de üretim yapan bir firma bulmanız mümkün değil çünkü yok

Çinli firmalara ulaşın derim ama onlarda tek cihaz üretmiyorlar. "private label phone production" veya "private hardware phone production" gibi aramalar yapıldığında birkaç firma çıkıyor (muhtemelen çindeki fabrikalar ile anlaşmalı firmalar) mail atarak teklif alabilirsiniz.

Tek cihaz üreteceklerini sanmıyorum, çinli fason çalışan firmaların bir arge ekibi olduğunuda düşünmüyorum yani isteklerinize uygun özelleştirip bir ürün çıkartmaları zor. Bu firmalardan zaten ellerinde olan bir cihazın ramini, disk kapasitesi vs değiştirtip kendi logonuzla alabilirsiniz oda belirttiğim gibi toplu bir alım olur. Ayrıca bunun ithalatı içinde farklı prosedürler var imeinin kayıt edilmesi trt bandrolünün ödenmesi gibi birçok detay var. (Ayrıca şuan hangi kurum bakıyor bilmiyorum ama frekanslarının tespiti için vs bazı kurumlara test cihazları sunmak gerekiyor).

Size özel sıfırdan özgün bir cihaz arıyorsanız onun tasarımına, kalıbına bile dünyanın parası harcanacak, ciddi paralardan bahsetmek gerekiyor.

Yinede mail atarak isteklerinizi iletmek ve onların sunabileceği alternatifleri öğrenmekte birşey kaybetmezsiniz. Şansınızı deneyin.