Firma yetkilileri de bu mesajımı da görebilir benim için fark etmez. Söz verdikleri gibi değil. İlk E-ticaret deneyimini yaşayamadık. Web Sitesi ve Mobil Uygulamalı diye aldık. 17 K fiyat ile Yıllık yenileme 5 Bin anlaştık. Siteye hiç bir Yükleme yapmadık. Logosu falan filan ekledim. Şöyle olay var. Benim mobil uygulama ne zaman teslim edilir diyince. Siz üyelik sözleşmesi falan filan hazırlayın öyle yaparız dediler onlar olmadan Mobil Uygulama olmuyormuş.. (Bende Safım ya ) Kısacası buna gerek kalmadan zaten uygulamayı yapmalıydılar. Velhasıl yılı bitti. Whatsapp üzerinden yıllık yenilemenin yaklaştığını 19.900 TL olduğu söylendi. Bende HAYIR yenilemeceğim dedim. Sorun ödememi denildi HAYIR dedim. Mesele kapandı. İyi ki de ürün satmamışım panelin içinde herşeyin ücretli olduğunu bilseydim asla yaklaşmazdım. Ama demosun da bunları göstermiyorlar. O zaman ki kafam olsa kendim oturur yazardım veya sağlam yazılımcıyla sıfırdan isteklerim doğrultusun da yazdırırdım. Sonuçta her türlü para ödüyorsun. Yıllık 20 BİN az değil. Belki de olumsuz düşünüyorumdur ama zaten içinde ödeme yapacağınız çok modül olacak yıllık onu da ödeyince ne kalıcak ki size ? Teşekkürler. Firma görürse de dediğim gibi umurum da değil. Ben kötülemiyorum neyse onu söyledim.