Tek başına bat dibi gör yine de kimseyle ortak olma. Bende 2 ay önce ortaklığımı bitirdim bende anlatayım madem konusu açılmış.

Ben yıllardır araç olsun dükkan olsun video çekimi editi vs yapıyorum.
Düğün fotoğrafçısı 10 yıldır tanıdığım bir abimle ortak oldum.
Ekstradan 50k bi masraf yaptım bu iş için.
Düğün tecrübem olmadığı için yanında işin püf noktalarını öğrenmeye çalışıyorum.
Herneyse 1-2-3 nikaha nişana gittik geldik öyle çekilmez böyle çekilir editi yapıyorum öyle olmaz şöyle.
Herşeye tamam sırf öğrenmek için düğün sektörünü.

Her neyse dediklerini yaparak çekiyorum felan herşeyi dediği gibi yapıyorum bir gün elit bir nişan da elimden kamerı sanki çırağıymışım gibi ver şunu diyip aldı çekiyo felan.
İşteyiz neyse dedim aynı işin editini yapıyorum akşam evde belirli bir yeri sordum nasıl olsun diye şöyle olsun dedi tamam.
dediği gibi yaptım neden böyle şöyle felan halbuki dediğini yapmıştım bende en son gına geldi
Dedim sen ne dediğini bilmiyorsun ne iş yaptığını bilmiyorsun burda bana edebiyat yapıyorsun dedim.
En son hadi işin rast gelsin dedim elimde dünya cihaz var bu cihazlar olmadan iş alamayacak olduğu için ben öyle demek istedim felan ayakları yapıyor engelledim gitti.

Sonuç olarak tek başınıza batın yerin dibini görün kimseyle ortak olmayın ilk defa birisiyle ortak çalıştım ilk ve sondu.