Merhaba arkadaşlar,
Bu konuyu açma amacım hem yapacağımız işi paylaşmak hem de sizlerden gelecek fikirleri duymak.
Öncelikle, Türkiye'de 60 adet tır ile Avrupa Birliği'ne taşımacılık yapıyoruz. Aynı zamanda Avrupa Birliği'nden hem Türkiye'ye hem de üçüncü ülkelere lojistik hizmetler sunuyoruz.
Bu süreçte birkaç iştirakimiz var:
- Antrepo: Lojistik sürecinde antrepo hizmeti sunuyoruz. Antrepo ve 1.depomuz Kayseridedir.
- Gümrük Müşavirliği: Gümrük süreçlerini profesyonelce yönetiyoruz. Hem Kayseri'de hem de Mersin'de müşavirlik hizmeti veriyoruz.
- Almanya Depolama Hizmeti: Almanya'da GmbH olarak kurulmuş bir şirketimiz bulunuyor ve hali hazırda müşterilerimizin işlerini yürütüyoruz.
Şimdi ise yeni bir iş planı geliştiriyoruz, Amazon Avrupa'da hem eğitim ve danışmanlık hem de depo hizmeti (Fullfillment) ve şirket kurulum desteği sunmak. Bu projeyle, Avrupa’daki lojistik süreçlerde insanların en çok zorlandığı alanları aşmayı hedefliyoruz. Bu alanların başında gümrük işlemleri ve muhasebesel işler geliyor.
Sizin eklemek istedikleriniz, Amazon De için şunu yapsanız çok daha iyi olur gibi önerilerinizi okumayı çok istiyoruz.
Teşekkür ederim.