Merhaba Arkadaşlar,
Çinden hali hazırda ürün getiren ya da getirmek isteyenlere yardımcı olmak amacıyla bu konuyu açıyorum.Ben Çinin Shenzhen şehrinde yaşıyorum ve bulunduğum şehirde AirPods kulaklıklar, akıllı saatler, LEDli ürünler, şarj kabloları, telefon kılıfları gibi birçok elektronik ürüne buradan kolayca ulaşabiliyorum.
Benim amacım, bu süreçleri daha da kolay hale getirmek özellikle kargo ve iletişim sorunlarını ortadan kaldırmak. Ben herhangi bir ürün satmıyorum, herhangi bir katalog da sunmuyorum. Sadece tedarik ediyorum. Bana sadece almak istediğiniz ürünleri iletmeniz yeterlidir ve ben de sizlere daha uygun kapı teslim fiyatlar ve istediğiniz kalitede ürünler sunabilirim.
Birçok kişi Çinden ürün getirmenin zor olduğunu düşünüyor, ancak burada güvenilir bir tanıdığınız olduğu sürece işler sandığınızdan çok daha kolay olacaktır. Ticaret yapmak isteyen arkadaşlara elimden gelen desteği vermek istiyorum.
Şunu da belirtmeliyim ki, zaman kaybını önlemek adına "şu ürün ne kadar?" gibi genel sorular sormaktansa, gerçekten ciddi olanlar benimle iletişime geçerse sevinirim. Şu an herhangi bir ücret talep etmiyorum ancak ticaret yapanlar zaten "ürün gelsin, sonra ödeme yapalım" gibi bir sistemin olmayacağını biliyordur.
Son olarak ürün tedariği dışında fabrika ziyaretleri, siparişlerinizde ki ürünlerin kalite kontrolu ve sipariş durumunu yerinde ziyaret edip size bilgi verebilirim.
Her türlü sorunuz için buradan ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!