Ayrıca mazide kaldı demekle hiçbir şey mazide kalmıyor Irak'ta Lübnan'da Libya'da katar'da Suriye'de Afrika ülkelerinde kendi ülkemizde Azerbaycan'da Kıbrıs'ta hep biz olmak zorundayız hep sahadayız bizi bitirmek için sürekli terörü beslerken farkında olmadan savaşçılık yönümüzü aktif tutuyorlar ve bu genlerden de geliyor zaten öyle bitti demekle olmuyor hiçbir şey. Bitip bitmediğini Savaş durumunda anlarsın en basitinden darbede gördün.
Mültecilerin geri gönderilmemesini ve maaş bağlanmasını ben de onaylamıyorum Her şeyin bir yolu yordamı vardır. Savaştan kaçan bir adamın hain olup olmadığını suçlu olup olmadığını bilemezsin Bu nedenle kamplar kurarak kontrol altında tutarsın ve vatandaşlık vermezsin peki biz bunları biliyoruz da yukarıdakiler bilmiyor mu ve bizden izin aldılar mı hayır ben işlerin etik yönünden bahsediyorum. Ayrıca sen kendi milletinden bir adamın savaştan kaçmasını yargılayabilirsin vatan haini diyebilirsin ama kendi ülkelerini satıp kaçanları vatan haini olarak suçlayamazsın Bu seni ilgilendirmez. Bu onların bakış açısı ve onların vatan'dan ne anladıkları ile ilgilidir. Sana sadece sana silahsız olarak sığınmak isteyen adamı alır kendine yakışanı yaparsın bu yani.
Askerde harekat ve istihbarat çavuşuydum. Savaş kanunları kitabı, ordu yönetimi iç tüzüğü kitabını okudum. Ordumuzda yazılı olarak ta savaştan kaçmanın cezası idamdır. Yani yargılamayı kafama göre değil, ordumuzda geçerli savaş kanununa göre yapıyorum. Hee tabi sizin seçtikleriniz geldikten sonra savaştan kaçmanın cezası idam değil, maaş bağlamak oldu. Kendi kafana göre adalet kuruyorsan benim yazdıklarım seni bağlamaz. Sen kendi kurduğun dünyada mutlu mesut yaşa..
Hala daha savaştan kaçmış biri silahsız sana sığınmış filan bilgisiz bilgisiz konuşuyorsun. Cahil kal mutlu kal boşuna dememişler. Evet evet savaştan kaçan kişi "silahsız" ve sana sığınmış yakışanı yap sonra savaşçıyım de aynen aynen

Silahsız eklemeye bak

Sanki bütün "savaşçı Türk milleti"nin evinde g3, hk33, mg3 evde el bombaları filan var. Suriyelileri savunacağım diye şekilde şekle giriyorsunuz.... Tek yapabildiğiniz demogoji...
(demogoji: bir kimsenin ya da topluluğun duygularını kamçılayarak, okşayarak, ona ya da onlara gerçekdışı şeyler söyleyerek onu ya da onları kendine çekmeye çalışma.)