Filozof86 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakıyorum da buraya İsrail hayranları dolmuş.Kendinizi bu kadar da küçümsemeyin herşey teknoloji ya da hava saldırısı değil.Destek olmasa gazzede bile batıp kalacaklardı.Rusya Abd İsrail gerçek bi savaşta o kadar da abartılacak bir şeyleri olmadığını defalarca gösterdi. Kaldı ki bunlar henüz savaşçı bir milletle karşı karşıya gelmediler
Hocam o işler sizin düşündüğünüz gibi değil. İsrail'in arkasında Abd varsa Filistin'in arkasında +400 milyon Arap devleti var. + Diğer müslüman ülkelerde ufaktan destek veriyor. + Rusya ve çin de destek veriyor. İran, Lübnan'daki Hizbullah, Yemen'deki husiler, Suriye açık açık destek veriyor. Hamas bölge de yalnız mı savaşıyor sanıyorsunuz?

Ayrıca Rusya ise Ukrayna'da Avrupa devletleri ve Abd destekli Ukrayna ile savaşıyor.

Savaşçı millet dediğiniz kim? 1. dünya savaşında Çanakkale ve kutulamere dışında tüm cepheleri kaybeden Osmanlı mı? Yoksa 2. dünya savaşına giremeyen TR mi?
Mısırda, Kavalalı isyanını durduramayıp Rusya'dan, İngiltere'den yardım alan Osmanlı mı?
Balkanlarda Rusya'ya kaybedip İstanbula gelen Rus ordusunu durdurmak için İngiltere'den yardım alan Osmanlı mı?
Orda Asya da Çin'e yenilip Anadoluya gelip, Anadolu da, Araplarla anlaşabilmek ve kalabilmek için dinini, dilini, alfabesini ve kültürü değiştiren Türk devletleri mi?