moosy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.

24 yaşında 1.72 boyunda 97 kiloyum kilom tüm bölgelerimde mevcut tek bir yerde toplanmadı ideal kilom olan 70 kiloya düşmek istiyorum
günün her saati kendime vakit ayırabilirim vakit ve spor yapıcağım yerden yana sıkıntı yok.
amacım sadece zayıflamak günlük yediklerim öglen 1 tane yarım ekmek tavuk akşam 7-8 gibi 1 döner daha

spor salonuna yazılmama gerek var mı bulunduğum ilçede olimpiyat sahası var yürüyüş ve koşu için bu konuda şanslıyım

program hazırlama konusunda yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim

şimdiden çok teşekkürler
Hocam tam benim konum 106.5 kilodan şu anda 89 kiloya düştüm. Mayıs 15'te başladım ve şu anda Eylül 20 tam tamına 17.5 kilo verdim ve hedefim 82 lere kadar inme son 7 kilo kaldı. Ben hem spor hem kalori açığı yapıyorum. Şimdi nasıl yapıyorum anlatayım size.

Verdiğim linkteki ablamın gün gün programları var. ben 4 aydır bu programları yapıyorum linke girdiğiniz de sizi yt videolara yönlendiriyor ben sadece renkli olan videoları yapıyorum diğerlerini yapmıyorum. Program 14 günlük 14 gün yaptıktan sonrasın da 1 gün ara veriyorum ve programa tekrardan başlıyorum.

https://chloeting.com/program/2019/t...oogle_vignette

Yemek olarak da günde aynı saatte 2 öğün yiyorum. İş yerimde yediğim yemeklerin Kalorisi yazdığından rahat ediyorum evde de ne yemek varsa az yiyorum ama tabi ne ekmek kola şeker bunları tüketmiyorum. 2 hafta da bir eşim tatlı yapar onu yerim onun haricin de devam. Pilav felan yemiyorum bu arada çoğunluk çorba salata ve yarım porsiyon ana yemek olarak ilerliyorum ve eskiden tabiri caizse deli gibi yerdim şu anda çorba içtiğim de şiştiğimi hissediyorum. Ve en önemliis saat en geç 19:30'da yemek yerim daha sonrasında hiç birşey yemem sadece kahve veya çay bu kadar