moncen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam krediler miktarı çok düşük ve faizler yüksek yoksa kredi çekilip alına bilir aslında 🙂
Bankalar kolay kolay kredi vermiyor artık. Eğer size çıkarsa beklerim

damla1975 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben olsam satmazdım
Ben de çok istemiyorum. Fakat bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor

tugay_10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence 100-120k arası bir bedelle satışı olabilir.
5-6 aylık gelirine, legal ve pasif gelirli böyle bir site satılıyorsa, mutlaka beni etiketleyin

akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
X24 den aşağı satmazdım
İlgi gerektiren siteler 12-18 katına satılıyor genellikle. Bu ilgi gerektirmediği için, bi tık daha yükseğe satılmalı diye düşünüyorum ben de

freguencey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bu sözde ilgileniyorum diyip isim öğrenme derdinde olanlar için bişey yapılmalı diyorum.

Mesela her site adresi öğrenmek isteyen için bir bedel belirlenir ödeme tamamen r10 üzerinden yapılır (Kullanıcının bunları öğrenmek isteyenler için belirlediği kriterler örnek ticaret puanı veya kayıt tarihi gibi)
Ödeme sonrası adres otomatik kullanıcıya gösterilir, veya satıcının belirlediği taslak yazı gösterilir.
İlgi gerektirmeyen, pasif gelirli bir site olduğu için, adresini vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Neticede yasal ve spam değil. Dolayısıyla önemli olan gelir ve hit bilgileridir. O yüzden sadece alıcı ile paylaşacağım site bilgisini Fakat Flippa gibi bir sistem yapılabilir elbette.

pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en az 6 ay düzenli gelir sağlamadıkça 6-8x

6 ay sağlamışsa 12-15x

12 ay sağlamışsa 24x.
Dediğim gibi site eski ama Adsense yeni eklendi. Elbette herkes bir değer biçebilir, saygı duyuyorum Teşekkürler.