Herkese iyi forumlar öncelikle 🙏🏽
Ben kullanıcı adından da anlayacağınız gibi diş hekimliği mesleğini elinden geldiğince idealist yaklaşımlar ile icra etmeye çalışan biriyim. Maalesef sektörümüzde tanınırlık bilgiden bile önce gelebiliyor günümüz dünyasında ve bu durum ister istemez mesleki kaygılar ile youtube/instagram gibi mecralarda var olmam gerektiğini düşündürüyor. Ortalama bir tipim fena olmayan bir diksiyon ve hitabetim var arkadaşlar bunu neden belirtmeye çalışıyorum çünkü sosyal medyada önemi olduğunu düşünüyorum. Şunu ek olarak belirteyim bi mini iş kuracak kadar parayı şuan gözden çıkartmış biriyim bu yolda.
Sorularım şunlar bu yolda para harcamayı göze alan bir hekim bu süreçte neler yapabilir? Böyle şirketler var mıdır? Nasıl bir yol izlemeliyim? 0dan bu mecralarda yer edinmek için geç mi kaldık? (Şuan yeni çıkan insanların hepsi ya aşırı rezil olduğundan ya da fiziksel özellikleriyle öne çıkıyor) İçerik üreterek bir yere gelmek mümkün mü? Profesyonel yardıma başta gerek var mıdır? Başlangıç noktası ne olmalıdır? Bu yolda şu kadar para harcarsan sahiden istediğin noktaya varırsın denir mi?